WIKILEAKS heeft geheime documenten vrijgegeven van de Amerikaanse regering over geheime besprekingen met een lid van de familie Rockefeller. De documenten gaan over de plek waar familie leden van de afgezette Iraanse Sjah zich schuil konden houden na de Iraanse revolutie.

De vrijgave, die geheime onderhandelingen bevat tussen de toenmalige Minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger, en business tycoon David Rockefeller, is waarschijnlijk één van de langst lopende samenzweringstheorieën – dat de Amerikaanse regering daadwerkelijk bestuurd wordt van achter de schermen door een geheimzinnige globale elite beter bekend als de Illuminati.

De Rockefellers zijn een Amerikaans industriële, politieke en bancaire familie die één van de grootste fortuinen van de wereld maakte met olie in de late 19e eeuw.

John D. Rockefeller en broer William Rockefeller maakten dit fortuin voornamelijk door middel van Standard Oil.

De familie ging verder en kreeg controle over de Chase Manhattan Bank, ze worden nog steeds beschouwd als de meest invloedrijke familie in de Verenigde Staten.

Samenzweringstheorie websites benoemen de familie Rockefeller als één van de 13 top Illuminati dynastieën en beweren dat ze een Nieuwe Wereld Orde willen installeren op Aarde. Het uiteindelijke doel van de New World Order is uiteindelijk een wereldwijde regering gecontroleerd door deze families.

Er is echter geen hard bewijs om de mythe te ondersteunen, maar volgens de samenzwerings website greaterpicture.com, zijn de Rockefellers één van deze families.

De website zegt: “De elite, dat is het deel van de elite die zichzelf de Illuminati noemt, de verhevenen”, bevat in de kern 13 ongelooflijk rijke, zionistische families die in voortdurend contact met elkaar staan.

“Hun namen zijn waarschijnlijk Rothschild, Rockefeller, Warburg, Bruce, Cavendish, De Medici, Hannover, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Romanov, Sinclair en Windsor. Deze lijst wordt echter angstvallig verborgen gehouden voor de buitenwereld met als gevolg dat sommige bronnen andere families hebben genoemd in enkele gevallen. ”

De nieuwe onthulling van WikiLeaks zal verder stoken met de samenzwering, omdat Kissinger, nu 93, ook onderdeel zou uitmaken van de Illuminati.

Het artikel op greaterpicture.com gaat verder: “Deze 13 families worden ondersteund door nog eens 300 families, vaak met bekende namen zoals Agnelli, Bush, Ford, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Roosevelt en Schiff.

“Veel macht beluste mensen bevinden zich tussen hen, namen zoals Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Bill en Hillary Clinton, Warren Buffet, etc. Samen beheersen al deze families vrijwel alle macht en geld in de wereld.”

namen zoals Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Bill en Hillary Clinton, Warren Buffet.

De WikiLeaks release zal worden omarmed door complotdenkers achter de Illuminati mythe. Het gaat hier over bestanden met de naam Carter Kabels III zoals vrijgegeven deze week. De documenten gaan terug to het jaar 1979.

Zoals aangehaald in het begin, gaat om een Amerikaanse akkoord voor het verbergen van de familie van de laatste sjah van Iran, Mohammad Reza Pahlavi, na de Iraanse revolutie van hetzelfde jaar.

Het gebeurde nadat hij omver werdgeworpen door een islamitische opstand waarbij 66 Amerikanen werden gegijzeld in de Amerikaanse ambassade in Teheran. Er zijn al meerdere films gemaakt over deze gebeurtenis, Fargo als voobeeld.

In een document openbaar gemaakt door WikiLeaks is een sectie gewijd aan de voormalige minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger. Deze liet zien hoe de Amerikaans bedrijfsleven tycoon David Rockefeller achter de schermen afspraken maakte om ergens de Shah te laten verblijven – op voorwaarde dat zijn betrokkenheid verborgen werd gehouden verborgen voor het publiek.

Het document toont hoe de magnaat overeengekomen is om “afspraken te maken voor toekomstig verblijf” van Ashraf Pahlavi Princess, de zus van de sjah.

Kissenger en Rockefeller zouden volgens het document “specifiek Mexico, de Bahama’s en misschien Argentinië” als asiel opties bespreken en maakten contact “met een aantal mensen in de VS” om te kijken naar “plaatsen in Midden- en Zuid-Amerika”.
Bovendien, in het geopenbaarde document benadrukt Rockefeller om in deze zaken rekening te houden met “haar belangen in Iran en de kennis van hun deelname te minimaliseren”.

Het document stelt: “Op verzoek van Henry Kissinger’s David Rockefeller is nu overeengekomen om te helpen bij het vinden van alternatieve toevluchtsoord voor de Shah en aanhang.”

Joseph Reed, onderdeel van het personeel Rockefeller heeft onder secretaris Newsome het volgende geadviseerd.

“Door een familie overeenkomst is Princess Ashraf inmiddels benoemd om regelingen voor een toekomstige woning te maken.

“Ze is vandaag, 23 maart, in contact geweest met David Rockefeller en er is specifiek gesproken over Mexico, de Bahama’s en misschien Argentinië.
“Rockefeller heeft blijkbaar besloten om discreet zijn benaderingen namens Princess Ashraf’s te maken.

“Voorgaande is voor uw informatie.

“Als de koning Hassan of Guedira moet vragen over de huidige status van onze geheime staats inspanningen ten behoeve van de sjah, dan kun je zeggen dat je begrijpt dat prinses Ashraf is aangewezen om een ​​toevluchtsoord te zoeken en in contact staat met verschillende mensen in de VS met betrekking tot locaties in Centraal en Zuid-Amerika.

“David Rockefeller wil graag kennis van zijn eigen betrokkenheid met het oog op de belangen in Iran zoveel mogelijk beperken.”

Richard Stone schreef op thetruthseeker.co.uk: “Wie zijn de Illuminati? Ze zijn, in essentie, een kartel of kabal van internationale bankiers en industriëlen gevestigd in West-Europa en Noord-Amerika. De namen van bepaalde families bestaan al gedurende lange perioden. Enkele van de belangrijkste namen zijn Rothschild, Rockefeller, Morgan, Lazard, Warburg, Schroder en Schiff.
“De Rockerfellers hebben momenteel controlerende belangen in Exxon, ’s werelds grootste bedrijf, en de Chase Manhattan Bank, dat een week omzet heeft van biljoenen dollars.

“Met al zo veel miljarden in hun handen al, wat kan meer geld dan betekenen?

“Uiteraard betekent meer macht en meer controle over andere mensen, maar met welk doel en in wiens naam?”

De Rockefellers hebben nooit publiekelijk gereageerd op de bizarre claims.

Natuurlijk hebben politici en zakelijke leiders altijd geheime gesprekken gehouden, en er is geen echt bewijs dat de Illuminati echt bestaat.

Volgens complot ontmasker website occupytheory.org, er is niet zoiets als de Illuminati.

De website zegt: “Het is vermoedelijk een geheime organisatie die niemand kent … maar iedereen weet ervan. Dat is de reden waarom de Illuminati gemakkelijk kan worden ontkracht. Voor elke toegeschreven actie die zij hebben genomen, zijn er verklaarbare feiten achter de omstandigheden.

“Mensen zullen altijd geloven in de dingen die zinvol zijn voor hen, dus tot op zekere hoogte, zal de Illuminati altijd bestaan.”

Tip de Redactie

Heb je een tip of wil je ook artikelen schrijven? Neem dan contact op met de redactie.

DELEN
George Maduro (1978) is sinds november 2016 eindverantwoordelijke en online redacteur bij Altnews. Hij studeerde Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Interesses: Europese Unie, Politiek, Tech, Immigratie en Schaduw Regering

LAAT EEN REACTIE ACHTER