Net over de grens bij Arnhem heeft een Duitse vader zijn dochter gered uit de handen van een losgeslagen testosteron bom afkomstig uit Syrië. De vader wordt geprezen als een held door de lokale politie en heeft de aanrandende Syriër overgedragen aan de politie.

Een dramatische scene zondagochtend vroeg in Kleve. Vlak voor de jonge vrouw werd aangevallen kon ze snel haar vader bellen met de boodschap “Er is een man die mij naar huis volgt papa…” De 57-jarige man sprong op zijn scooter en haastte zich richting het plaats delict.

Toen hij daar aankwam had de Syriër zijn dochter bijna bewusteloos geslagen en probeerde hij haar aan te randen. De aanrandende Syriër zat bovenop de vrouw en was bezig haar kleding los te scheuren langs de rand van de weg.

Haar vader, aangekomen op de scène, begon te schreeuwen en trok de dronken aanvaller van zijn dochter terwijl hij hem meerdere malen sloeg.

De vader wist de 23-jarige aanvaller te overmeesteren en kon de politie en een ambulance bellen terwijl hij de Syriër vast hield.

Een patrouillewagen spoedde zich naar de scène en nam de “zwaar dronken” Syrische in hechtenis. Hij wordt beschuldigd van mishandeling en poging tot aanranding.

De dochter werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor behandeling maar gelukkig mocht ze al snel weer naar huis. Dit alles te wijten aan het snelle optreden van de vader die hierdoor erger wist te voorkomen.

Geen Taxi na het stappen

De 23-jarige was de betreffende avond naar de disco geweest met vrienden. Ze was van plan om met de taxi naar huis te gaan. Echter was er geen taxi beschikbaar waarop ze besloot de kleine 2 kilometer naar huis te lopen. Dit alles gebeurde rond 05:30 zondagochtend.

Tijdens het lopen zag het meisje de asielzoeker achter haar aanlopen en wist dat ze niet veilig was. Omdat ze bang was, belde ze haar vader en vertelde hem dat ze werd gevolgd.

Plotseling greep de man de jonge vrouw, sloeg haar in het gezicht en trok haar de struiken in. Kort daarna kwam de vader en overmeesterde de aanvaller.

De aangehouden asielzoeker is een 23-jarige Syriër die verblijft in een opvang in Kleve. Hij was, volgens de politie, onder invloed van alcohol. De 23-jarige wordt momenteel verhoord en is vandaag voor een rechter gebracht.

De politie is blij met de actie van de vader. “Deze man is een held”, aldus de politie. “Hij redde zijn eigen dochter van iets vreselijks.”

Tip de Redactie

Heb je een tip of wil je ook artikelen schrijven? Neem dan contact op met de redactie.

DELEN
George Maduro (1978) is sinds november 2016 eindverantwoordelijke en online redacteur bij Altnews. Hij studeerde Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Interesses: Europese Unie, Politiek, Tech, Immigratie en Schaduw Regering

LAAT EEN REACTIE ACHTER