Prachtige foto’s van wat lijkt op een piramide in Antarctica zijn verbijsterend ontvangen door wetenschappers over de hele wereld.

Beelden op Google Earth onthullen het bestaan ​​van de vierzijdige structuur, die een griezelige gelijkenis heeft met de beroemde Egyptische piramides zoals ​duizenden jaren geleden gebouwd.

Bedekt met sneeuw op elke kant, brengt de vondst theorieën of de polen ooit werden bewoond door de mensheid.

Drie structuren zijn er gevonden, twee ongeveer 15 kilometer landinwaarts en een andere dicht bij de kust.

Bewijs uit de omgeving geeft aan dat het klimaat nie altijdt zo koud was als het nu is.

In 2009 bestudeerde wetenschappers monsters van het bevroren continent en ontdekte pollen, dit suggereert dat een temperatuur veel hoger dan de ijzige -49c, rond de 20c.

Drie jaar later, in 2012, hebben wetenschappers van Nevada Desert Research Institute 32 soorten bacteriën geïdentificeerd in het meer Lake Vida, gelegen in het oosten van Antarctica. Meer bewijs dat het klimaat totaal verschillend was met de bevroren toendra van nu.

Dr Vanessa Bowman zei eerder: “Ga 100 miljoen jaar terug en Antarctica was bedekt met weelderige regenwouden vergelijkbaar met die ​​in Nieuw-Zeeland vandaag.”

Aangezien klimaatverandering blijven de wereldwijde omgevingen veranderen, verschillende historische plaatsen in de wereld suggereren ook een heel andere temperatuur en eco-systeem duizenden en miljoenen jaren geleden, wat verder bewijst dat Antarctica een weelderig, tropisch land had kunnen zijn.

Deskundigen theoretiseren een beschaving vergelijkbaar met wat bestond in Afrika, Azië en Europa.

Als de structuren door de mens blijken te zijn gemaakt, kan de ontdekking onze menselijke geschiedenis weleens veranderen zoals wij die nu kennen.

De meest bekende piramide, Egypte Giza, werd gebouwd rond 2500BC en wordt beschouwd als een van de zeven wonderen van de antieke wereld.

De bouw heeft experts eeuwen lang verbijsterd, met slavenarbeid als een verklaring voor de bouw.

Wat meer samenzwerings suggesties wijzen naar buitenaardse hulp, deze werden gestimuleerd door de locatie van de piramide ten opzichte van de magnetische noordpool en de afstemming met de zon tijdens de zomerzonnewende.

Voor de Antarctische piramide, terwijl buitenaardse hulp een van theorieën is, is een andere verklaring is dat het een natuurlijk fenomeen is dat bekend staat als Nunatak. Dat zijn bergtoppen die net boven enorme gletsjers uitsteken .

Tip de Redactie

Heb je een tip of wil je ook artikelen schrijven? Neem dan contact op met de redactie.

DELEN
George Maduro (1978) is sinds november 2016 eindverantwoordelijke en online redacteur bij Altnews. Hij studeerde Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Interesses: Europese Unie, Politiek, Tech, Immigratie en Schaduw Regering

LAAT EEN REACTIE ACHTER