Een jaar lang forensisch onderzoek naar de geboorteakte van Barack Obama is afgesloten met een schokkende ontdekking – het document is nagemaakt.

In 2011, gaf President Obama zijn geboorte documenten vrij, als een reactie op de aanhoudende beschuldigingen dat hij niet gekwalificeerd was om president te zijn. Een bepaling in de Grondwet van Verenigde Staten laat alleen “natural born citizens” in aanmerking komen voor de verkiezing tot president van de Verenigde Staten.

Terwijl de Amerikaanse grondwet vereist dat de president een “natural born citizen” is, slaagt het er niet in om de term duidelijk te definiëren. Wetenschappelijke werken hebben het gedefinieerd als een burger bij de geboorte, geboren in het land tussen twee burgers van het land, of alleen de nakomeling van twee burgers van het land.

President Obama werd niet geboren tussen twee burgers van de Verenigde Staten, zijn vader was geen Amerikaans burger. Daardoor is de geboorteplaats van essentieel belang als het gaat om het bepalen of Obama in aanmerking kon komen voor de rol als President.

Op donderdag hebben ambtenaren van de Maricopa County Sheriff’s Office in Arizona een eindverslag gepresenteerd van een lang onderzoek, waarbij deskundigen uit Europa concludeerden dat “overweldigend forensisch bewijs aantoont dat het verstrekte document [de geboorteakte van Barack Obama’s zoals geplaatst op de officiële website van het Witte Huis] niets meer is dan een “gefabriceerd” document – samengesteld uit een ander bron document.”

Een volledige video van het eindverslag van het onderzoek, zoals live werd uitgezonden door Fox 10, vindt u hieronder.

De geboorteakte van Obama op de website van het Witte Huis dient als “positief bewijs” van zijn verkiesbaarheid waarin staat dat hij werd geboren in Hawaï tussen een ​​Amerikaanse moeder en een Keniaanse vader.

Nu, wat is beschreven als het enige officiële onderzoek ooit gedaan naar de Obama geboorteakte, aangevraagd door Sheriff Joe Arpaio van Maricopa County Arizona, heeft als conclusie dat het document “niet authentiek” is.

De video van de sheriff zegt dat er negen onderdelen op de geboorteakte van Obama te vinden zijn die identiek, en gekopieerd zijn vanaf een andere geboorteakte afgegeven in Hawaii enkele dagen na zijn geboorte.

De geboorteakte is in dit geval van Johanna Ah’nee.

“De negen punten voor valsheid in geschrifte tussen de geboorteakte van Johanna Ah’nee en Obama’s bewijzen overtuigend dat de geboorteakte van Ah’nee als brondocument heeft gediend waaruit de akte voor Obama is opgesteld.”

Jerome Corsi, WND senior schrijver en auteur van “Waar is de Geboorteakte?” werd geroemd door de onderzoekers door bij te dragen aan het onderzoek.

Corsi zei dat de vijf jaar inspanning door Arpaio “het uitgebreide onderzoek rechtvaardigt om dit probleem onder de aandacht van het Amerikaanse publiek te brengen.”

Hij zei: “De onvermijdelijke conclusie is dat het ministerie van Volksgezondheid op Hawaii niet heeft aangetoond aan het Amerikaanse publiek dat de oorspronkelijke geboorte akte uit 1961 voor Barack Obama werkelijk heeft bestaan.”

Een van de deskundigen die assisteerde bij het onderzoek was Reed Hayes, een gekwalificeerde handschrift en documenten onderzoeker, die een bedrijf runt in Hawaii. Hij zit in het bestuur van de Wetenschappelijke Vereniging voor Forensische onderzoekers en is bijna 40 jaar actief in het vak.

Forlab, een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het extraheren van informatie uit multimedia bestanden, produceerde ook resultaten voor het onderzoek.

“We hadden twee deskundigen uit beide landen in afzonderlijke disciplines van forensisch onderzoek, die tot één conclusie kwamen: de geboorteakte van Barack Obama is niet authentiek,” aldus het rapport.

Tip de Redactie

Heb je een tip of wil je ook artikelen schrijven? Neem dan contact op met de redactie.

BRONwnd
DELEN
George Maduro (1978) is sinds november 2016 eindverantwoordelijke en online redacteur bij Altnews. Hij studeerde Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Interesses: Europese Unie, Politiek, Tech, Immigratie en Schaduw Regering

2 REACTIES

  1. No surprise here. In Dallas hangt in het Book Depository v alle presidenten t officiële geboortebewijs Birth Certificate Van Obama hangt (hing) er alleen het certificate of live birth. Dit is n tijdelijke document. Dus voer voor complot theorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER