Horst Wenzel, genaamd “Mr. Flirt” in Duitsland, biedt vrijwillig zijn diensten aan om jonge vluchtelingen (veelal moslim mannen) te leren hoe ze vrouwen kunnen benaderen in Duitsland. De jonge asielzoekers zijn in een enorm verschillende cultuur opgegroeid en hun behandeling van vrouwen laat nogal te wensen over. Dit hebben we eerder meegemaakt in onder andere Keulen tijdens oud en nieuw.

Normaal gesproken zijn de studenten van Wenzel rijke, maar verlegen Duitse mannen. Nu na de komst van honderdduizenden vluchtelingen in Duitsland – de meesten van hen “jonge” alleenstaande mannen – besloot hij, om zijn advies aan migranten aan te bieden, geheel gratis maar wel met een flinke subsidie van het rijk (lees; de belasting betaler.)

Hier zijn een paar van zijn adviezen:

-DE AANPAK: Als je een vrouw ziet die je wilt, niet vragen of je met haar mag praten; doe het gewoon.

-FOCUS JE VRAGEN: Als je non-stop door vraagt aan haar, ze zal weglopen. Kom met iets dat haar laat praten over zichzelf.

-NEEM INITIATIEF: Zelfs Duitsland meest geëmancipeerde vrouwen willen vaak dat de man het initiatief neemt. Verras haar met unieke versier zinnen; verzin originele dates.

-ONGEWONE COMPLIMENTEN: Vertel haar niet dat ze mooie ogen heeft; dat heeft ze al een miljoen keer gehoord. Kom met iets unieks: “Ik hou van de geur van je parfum” of “je stem is mooi.”

-UNIEKE DATES: Nodig haar niet uit voor een kopje koffie; ga naar het theater, een concert of ga rotsklimmen. Plan iets in de toekomst om haar te laten zien dat je echt geïnteresseerd bent. Nodig haar op een reis naar Brussel of Parijs maar laat je wapens thuis.

-LICHAAMSCONTACT: Pak haar hand (niet perse op de eerste date!) En kijk hoe ze reageert. Als ze verstijft dan is dat een slecht teken. Als ze reageert met tederheid, dan begeef je je in de juiste richting.

-SEX EN LIEFDE: Het is OK om seks te hebben op de eerste, tweede of derde date; sex is geen issue in Duitsland. Maar vertel haar niet dat je van haar houdt gedurende de eerste drie maanden. Duitse vrouwen houden niet van slijmen en mannen met baarden.

[bron]

Tip de Redactie

Heb je een tip of wil je ook artikelen schrijven? Neem dan contact op met de redactie.

DELEN
George Maduro (1978) is sinds november 2016 eindverantwoordelijke en online redacteur bij Altnews. Hij studeerde Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Interesses: Europese Unie, Politiek, Tech, Immigratie en Schaduw Regering

LAAT EEN REACTIE ACHTER