De EU is van plan om Assad financiële hulp te bieden in ruil voor het toestaan ​​van Al Qaeda zodat deze aan de macht kunnen blijven in bepaalde regio’s in Syrië.

In plaats van het helpen van EU-burgers die lijden aan jaren van soberheid, armoede en ellende, hebben de regerende EU oligarchen in Brussel de voorkeur om ons EU-geld aan Al Qaeda en ISIS Wahhabi terroristen te geven.

Vorige week kwam er al nieuws naar buiten dat de Vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken Federica Mogherini, een waarschuwing afgaf dat de val van Aleppo de oorlog in Syrië niet zal eindigen.

De Vertegenwoordiger van de EU voor buitenlandse zaken werd geciteerd tijdens een conferentie…

“Ik ben ervan overtuigd dat de val van Aleppo de oorlog niet zal eindigen.”

The Times UK meldt nu dat de EU bereidt is tot een sinister aanbod richting Assad. Dit aanbod zal leidden tot “het einde van de oorlog” in Syrië, maar wel met behoud van de enorme financiële investering van de EU globalisten. De investering die is ingezet voor de financiering en opleiding van jihadisten gebruikt voor het omver werpen van de regering Assad.

RT rapporteert over de EU steekpenningen voor het behoudt van Al Qaeda…

De EU is naar verluidt van plan om Damascus financiële hulp te bieden in ruil voor het toestaan ​​van rebellen die de macht blijven houden in sommige regio’s van Syrië. Brussel dringt hierbij dus niet meer aan op het aftreden van de Syrische president Bashar Assad maar is van plan een deal met Assad te maken, volgens The Times.

De nieuwe voorstellen van de EU werden verwoord door de EU leider van het buitenlands beleid, Federica Mogherini, tijdens een bijeenkomst twee weken geleden met leiders van de oppositie. Ze weerspiegelen de ontwikkelingen ter plaatse, omdat het Syrische Leger grote overwinningen heeft behaald en het niet lang meer zal duren voor er volledige controle over Aleppo is.

Een bron dicht bij de door het Westen gesteunde Syrische oppositie (ook bekend als Al Qaeda) vertelde The Times …

‘Wat Mogherini hier wilt doen is het presenteren van een EU-plan – dit is hoe wij het conflict op gaan lossen. ”
“Er is een overgangsfase, maar de details zijn vaag. In ruil daarvoor, als alle partijen het eens zijn en iedereen doet wat de EU zegt, dan is er een enorme pot met geld beschikbaar. ”

“De politieke overgang” is een term die wordt gebruikt door alle buitenlandse belanghebbenden in het Syrische conflict om een einde te maken aan de gevechten en het vormen van een nieuw systeem van bestuur in het land. Echter hebbende verschillende partijen heel andere opvattingen over hoe deze overgang eruit hoort te zien.

De rebellen hebben jarenlang aangedrongen dat de overgang onder andere moet leidden tot de afzetting van Bashar Assad. Het laatste Europees plan vermeldt echter niet langer de afzetting van de president, aldus het rapport.

Brussel dat nu dus instemt met Assad als hoofd van de Syrische regering, dringt er echter wel op aan tot ‘decentralisatie van bevoegdheden naar de provincies in Syrië, die het mogelijk maken om de gematigde rebellen te integreren in de lokale veiligheidstroepen.”

De EU is bereid om financiële steun te bieden aan zowel de Syrische regering als de rebellen om de deal rond te krijgen, aldus The Times. Het rapport stelt dat het betalen van Damascus een keuze is voor het tegengaan van de voortdurende uittocht van Syrische vluchtelingen richting de EU, wat heeft gezorgd voor “chaos op het hele continent” en “de politieke structuur van Europa heeft vernietigd.”

Kort samengevat. De failliete EU is bereid om Assad geld te betalen als hij Al Qaeda met rust laat in verschillende delen van Syrië.

Wij zijn ervan overtuigd dat de autonome regio’s van Al Qaeda nooit meer zullen proberen om de regering van Damascus omver te werpen. We zijn er ook zeker van dat Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten, Turkije en de EU zullen stoppen met het leveren van wapens en geld richting dit Al Qaeda protectoraat. Een echte overwinning van de EU ……

Tip de Redactie

Heb je een tip of wil je ook artikelen schrijven? Neem dan contact op met de redactie.

DELEN
George Maduro (1978) is sinds november 2016 eindverantwoordelijke en online redacteur bij Altnews. Hij studeerde Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Interesses: Europese Unie, Politiek, Tech, Immigratie en Schaduw Regering

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER