The Economist: De Wereld Agenda van 2017 Ontrafeld

  0
  556

  Met “The World in 2017” cover, toont The Economist Magazine wederom zijn occulte karakter. Sinds een aantal jaar openbaart de omslag, de agenda van de elite voor het komende jaar. Dit jaar onder het thema “Planet Trump.”

  De afgelopen jaren is het decoderen van de jaarlijkse cover van The Economist Magazine uitgegroeid tot een merkwaardige voorspelling binnen de alternatieve media. De vreemde raadselachtige covers worden gezien als een zeldzaam kijkje in de mentaliteit van de elite, de geheime plannen en hun symbolische communicatie van toekomstige gebeurtenissen.

  Is het mogelijk dat The Economist valse informatie stopt in hun cover art om ons op een dwaal spoor te zetten? Ja zeker.

  Maar we weten ook dat de occulte elite altijd hun geheime bedoelingen in de media verstopt omdat het deel uitmaakt van een Kosmische Contract. Het verkrijgen van ons onderbewustzijn stelt hen in staat om hun wil op aarde te manifesteren. Zie bijvoorbeeld het bewijs van hoe 9/11 tientallen jaren voorspelde voordat het gebeurde – hints over 9/11 worden terug gevonden in de media sinds 1975.

  Voor 2017, heeft The Economist een Tarot legging gebruikt met een typische cartoon-montage van geo-politieke beelden uitgebracht. De elite politici zijn afgebeeld in kleur of in zwart-wit, wat misschien suggereert dat ze actief zijn binnen de illuminati! Veel meer esoterisch dan het gebruik van Tarot in combinatie met een voorspelling over 2017 zal het niet worden!

  Alle gebruikte Tarot kaarten zijn onderdeel van de Grote Arcana, de Grote Arcana staat voor “geheime kennis’, ook wel bekend als de ‘Troeven / Trump.” Is dit toeval, of misschien een woordspeling? Is Donald Trump hun Trump kaart?

  Tip de Redactie

  Heb je een tip of wil je ook artikelen schrijven? Neem dan contact op met de redactie.

  DELEN
  George Maduro (1978) is sinds november 2016 eindverantwoordelijke en online redacteur bij Altnews. Hij studeerde Geschiedenis en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Interesses: Europese Unie, Politiek, Tech, Immigratie en Schaduw Regering

  LAAT EEN REACTIE ACHTER